joi, 31 ianuarie 2013

Promovarea site-urilor prin Social Bookmarking

Tot mai multi specialisti au auzit despre social bookmarking si despre faptul ca acesta poate face minuni pentru traficul site-ului si pozitionarea mai buna a acestuia in motoarele de cautare. Totusi sunt încă maulti care se mai întreabă: "Ce este mai exact Social Bookmarking?"

Cele mai comune sau mai bine zis cunoscute "Social Bookmarking” site-uri sunt: "Digg", "Delicious",  „Dropjack”, dar acestea sunt doar cateva, fiindca in realitate există sute de astfel de site-uri sau chiar mai multe.
Acestea sunt site-uri web în care vă puteți crea un cont de utilizator si apoi prin intermediul lor puteti să prezentati link-uri pe care le considerati interesante si le puteti împărtăș cu prietenii vostri sau cu alti utilizatori ai Web-ului. Site-ul dvs. (linkul dvs.) ca creste ca si popularitate daca alții vor vota link-urile care le trimiteți, le eticheteaza sau le salveaza în propriile lor marcaje.
Partea bună este că cele linkuri care primesc multe voturi publice sunt vazute de motoarele de căutare. De fapt, cu creșterea popularitatii sociale pe web, motoare de cautare, precum Google sau Bing acorda o importanță mai mare respectivelor site-uri.

Asa ca rezultatul este simplu: în cazul în care site-ul dvs. are cat mai multe marcaje sociale, cu atat site-ul va ocupa o pozitia mai avansata in respectivele motoare.
 
Un alt aspect important: link-urile plasate pe social bookmarking sunt permanente.
 
Spor la lucru !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu